Elämää ulkona -ilta: Retkeilyn perusteet @Tammisto, Vantaa

Tapahtumat
Julkaistu: 5/17/2019

Oletko tiedonjanoinen aloitteleva retkeilijä tai jo kokenut konkari, joka haluaa päästä päivittämään retkeilyyn liittyvää tietotaitoaan? Ulkoilun asiantuntijoidemme Eeron ja Maxin retkeilyn perusteet -kurssi tarjoaa mielenkiintoista sisältöä kaikille retkeilijöille ja sellaisiksi tähtääville!

 

Mitä: Elämää Ulkona -ilta: Retkeilyn perusteet -kurssi
Missä: Scandinavian Outdoor Tammisto, Vantaa
Milloin: Ma 27.5. klo. 20:00 – 22:00
Ilmoittautuminen: http://bit.ly/RetkeilyTammisto

Tapahtuma on ilmainen!

Illan aikana käydään läpi rennossa ilmapiirissä läpi mm. seuraavia retkeilyyn liittyviä asioita:

– Kulkeminen luonnossa – Matkavauhti, tauot ja retkelle lähteminen.
– Mihin kannattaa suunnata retkelle – Vinkkejä lähelle ja kauas!
– Jokamiehenoikeudet – Mitä saa tehdä ja mitä ei?
– Tulipaikkojen käyttö – Mihin tehdä tulet ja miten tulee käyttäytyä yleisille tulipaikoilla?
– Autiotuvat – Minkälainen on autiotupien etiketti?
– Retkiruoka – Minkälaisilla eväillä päiväretkille ja rankemmille vaelluksille?
– Vaatetus ja varusteet – Mitä päälle ja mukaan retkelle?

Ohjelmaa siivittävät pienet tarjoilut. Ottamalla oman mukin mukaasi vähennämme roskan määrää.

Ilmoittaudu mukaan Elämää Ulkona –iltaan ja tule nauttimaan ulkoilun asiantuntijoidemme vinkeistä. Eerolla ja Maxilla on kummallakin monipuolinen retkeilytausta ja vuosikymmenien kokemus lukuisilta vaellus- ja retkeilyreissuilta. Kaiken lisäksi he ovat vielä erittäin hauskoja nuoria herrasmiehiä!

Elämää ulkona –illan ulkoilun asiantuntijat – Ketä he ovat?

Eero työskentelee Forumin myymälässämme ulkoilun asiantuntijana ja häneltä löytyy retkeilykokemusta aina polvenkorkuisesta sankarista asti. Elämäntaparetkeilijäksi itseänsä kuvaileva Eero on myös eräopas ja biologi, joten luonto on lähellä miehen sydäntä myös koulutuksen puolesta. Retkeily ei Eeron mielestä katso aikaa eikä paikkaa – mielenkiintoiselle retkelle voi suunnata lähimetsiin tai maailman vuoristoihin. Retkeilyssä Eerolle tärkeimpiä juttuja ovat vapaus, luonnon tuoma rauhan tunne ja ihmisten kohtaaminen aidoimmillaan.

Max työskentelee ulkoilun asiantuntijana Eeron tapaan Forumin myymälässämme. Retkeily vei miehen mukanaan jo teini-iässä ja kokeneen asiantuntijan vyöltä löytyy mm. viime vuodelta omavarainen reissu Pohjoiskalottireitille. Retkeilyssä Maxia inspiroi loputon mahdollisuus oppia uutta luonnosta ja siellä liikkumisesta, varusteista ja erilaisista tekniikoista. Hän näkee retkeilyn ja luonnossa liikkumisen osana terveellistä elämäntapaa, jonka kautta kuka tahansa voi kehittää niin psyykkisiä kuin fyysisiä ominaisuuksiaan.

Eero ja Max toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi osallistumaan retkeilyn perusteet -kurssille ja tutustumaan retkeilyn mielenkiintoiseen maailmaan!

Ilmoittaudu tästä: http://bit.ly/RetkeilyTammisto