Dale of Norway

Dale-niminen kylä sijaitsee vuonon rannalla, kauniiden vuorien ja vesiputouksien keskellä Norjan länsirannikolla. Dalen kylän laaksoon perustettiin 1879 maineikas tekstiilitehdas. Tehtaalla oli hyvät saatavuudet villalle, alueella oli pitkä historia villankutomisesta sekä läheisestä vesiputouksesta sai rutkasti energiaa. Näin syntyi maailmankuulu Dale of Norway.

Dale of Norway valmistaa edelleen kaikki tuotteensa Norjassa. Inspiraationa toimii Norjan upea luonto ja historia. Yli 130 vuoden kokemus villasta ja neulomisesta takaa todella korkean laadun ja kestävyyden. Norjalainen villa on tunnettu sen poikkeuksellisen kestävästä laadusta. Norjalainen villa on myös yksi maailman ekologisimmista ja eläinystävällisimmistä tekstiilikuidusta, koska lampaat saavat elää luonnollista elämää vuoristossa.

Vuodesta 1956 Dale of Norway on suunnitellut Norjan kilpailijoille viralliset villapaidat olympialaisiin ja maailmanmestaruuskilpailuihin. Näin Dale of Norway brändi on saavuttanut suuren suosion ja kuuluisuutensa ympäri maailman.