• EUR

  HUOM! Maksu laskutetaan euroissa. Muilla valuutoilla näytetyt hinnat ovat arvioita perustuen Euroopan Keskuspankin päivän valuuttakurssiin.


  • EUR
  • SEK kr
  • GBP £
  • USD $
  • AUD $
  • CAD $
  • CHF
  • CZK
  • DKK kr
  • JPY ¥
  • NOK kr
  • PLN
  • RUB руб

Ostoskorisi on tyhjä.

Toimitusehdot

Toimitusajat

Varastotuotteet lähetämme sinulle pääsääntöisesti 2-5 arkipäivän kuluessa.

Mikäli tilaamasi tuote on tilapäisesti varastosta loppu tai muuten tilaustavaraa, on lähetysaika noin 5-10 tai 10-14 työpäivää.

Mikäli joudumme olosuhteiden pakosta poikkeamaan em. toimituslupauksesta, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Pidätämme oikeuden purkaa kauppa mikäli tilaamasi tuote ei ole saatavilla.Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on 100 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Oikeus koskee myyntikelpoisia tuotteita - vaatteita saa sovittaa päälleen koon tarkistamiseksi mutta esim. käyttö ulkona on kielletty. Lue täältä tarkemmat vaihto- ja palautusehdot ja -ohjeet.Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Suomessa Postin ja Matkahuollon välityksellä. Raskaat lähetykset (suuret leiriteltat ja kaminat) ja pitkät paketit (sukset) toimitamme vain Matkahuollolla tai Click & Collect noutona myymälästämme.Käytössäsi ovat seuraavat palvelut:Postin Pakettiautomaatti: Nouto valitsemastasi pakettiautomaattipisteestä. Puhelinnumero pakollinen! Paketin maksimikoko 60cm x 36cm x 59cm ja/tai yli 25 kg. Mikäli valitsemasi pakettiautomaatti on täynnä, tai paketti ei mahdu automaattiin kokonsa puolesta, Posti kääntää paketin noudettavaksi omasta Postikonttorista.

Nouto omasta Postista: paketti normaalisti lähimpään toimipisteeseesi.

Postin kotiinkuljetus: postin kuriiri soittaa puhelimeesi ja sopii ajan, jolloin paketti toimitetaan kotiisi. Puhelinnumero pakollinen!

Matkahuolto Lähellä: toimitamme pakettisi valitsemaasi Matkahuollon pisteeseen tai Siwaan, Valintataloon tai Euromarket-myymälään.

Matkahuolto Bussipaketti: toimitamme pakettisi lähimpään Matkahuoltoon. Tämä on ainoa toimitustapa suurikokoisille tuotteille, sukset, leiriteltat, kaminat...

CLICK & COLLECT - Nouto valitsemastasi myymälästämme. Saat ilmoituksen kun tilauksesi on valmiina myymälässämme.

Toimituskulut

Toimitus- ja käsittelykulumme ovat paketin fyysisestä koosta riippumatta 4,90 €, kotiinkuljetuksella 7,90 €. Yli 99 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi toimipaikkaan! Huomioithan, että kotiinkuljetus on maksullinen lisäpalvelu, jonka palvelumaksua 99 euron ylittävä tilaussumma ei poista.

CLICK & COLLECT - Nouto myymälästä on toimituskuluton vaihtoehto.

Ulkomaantoimituksissa käytämme GLS:n ja Posti:n palvelua. Toimitusaikoihin tulee tällöin lisätä noin 3-5 työpäivää.

Ulkomaantoimitusten hinnoitteluToimitukset Ahvenanmaalle

Ilmoittaessasi toimitusosoitetta valitse maaksi "Ahvenanmaa". Tällöin järjestelmä muuttaa tilauksen automaattisesti ALV-vapaaksi ja maksat paikallisen ALV:n noutaessasi tilauksen Åland Post:lta.

Muutoin asiakas maksaa koko tilauksen tilaushetkellä. Tällöin olemme yhteydessä paketin lähetyshetkellä ALV:n palauttamisesta.RePack - ekologinen pakkausvaihtoehto

Pantti kauppiaalle, ostoetu sinulle!

Tavallisen, roskaksi muuttuvan pahvilaatikon tai paperipussin sijaan voit valita tilauksesi pakkaustavaksi myös RePack-pakkauksen. Tilauksen yhteydessä RePackin käyttö maksaa sinulle 3,50 € ekstraa - mutta kun lähetät tyhjän RePack-pakkauksen takaisin Postissa, saat alekoodin Scandinavian Outdooriin tai mihin tahansa haluamaasi RePack-pakkauksia käyttävään verkkokauppaan!

Mikäli käy niin että RePack-paketissa tilaamasi tuote ei mahdu isoimpaankaan RePack-pakkaukseen, palautamme RePack-maksun.

Kuinka toimin?

 • Tilaa tuotteet meiltä ja valitse RePack-toimitus
 • Nouda tilauksesi, avaa paketti ja irrota osoitekortti
 • Taittele RePack-pakkaus ohjeiden mukaisesti ja sulje se liimaamalla Repack-tarra
 • Vie RePack kirjelaatikkoon
 • Saat sähköpostissa linkin josta voit valita mihin RePack-kauppaan haluat alennuksen - alennus on liikkeestä riippuen joko euromääräinen tai prosenttimääräinen
 • RePack-paketti jatkaa ekologista työuraansa
 • Lue lisää RePackista.Maksutavat


Maksuturvan verkkomaksu

Maksuturva-palvelu

pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin Verkko-ostajan Palvelut -sivulle, jossa voit hoitaa mm. tuotepalautukset, reklamaatiot ja palautteenannon ympäri vuorokauden.

Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajoista ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla. Lue lisää Maksuturvasta.

Pankkien verkkomaksupainikkeet

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard).

Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Maksuturva Group Oy:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Maksuturva Group Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

Yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Ruoholahdenkatu 23
00180 HELSINKI
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi
www.maksuturva.fi
Klarna Lasku ja –Tili:

Klarna Lasku

Klarna Laskulla saat maksuaikaa 14 päivää. Voit siis tutustua tuotteeseen rauhassa. Mikäli päätät palauttaa tuotteen, niin lain mukaan asiakkaan on ilmoitettava palautuksesta tai vaihdosta 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun on vastaanottanut tuotteen. Katso tarkemmat ohjeet Asiakaspalautuksesta.

Mitä tietoja Klarna tarvitsee?

- Klarna tarkistaa henkilötunnuksesi ja puhelinnumerosi avulla henkilötietosi ja vahvistaa tilauksen muutamassa sekunnissa. Mikäli Klarna ei voi vahvistaa tilausta pyydämme sinua valitsemaan maksutavaksi jonkin toisen vaihtoehdon.

Klarna Laskun maksaminen?

- Me lähetämme tilauksesi yhteydessä laskun.

- Tarkista laskusta eräpäivä, normaalisti sinulla on maksuaikaa 14 päivää

Klarna Laskun korko, viivästyskorko ja muut mahdolliset maksut

- Jos maksu myöhästyy, summaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 11,50 %.

Klarna Tilin maksaminen?

Tililaskut lähetetään postitse aina kuukauden loppupuolella ja niiden eräpäivä on seuraavan kuukauden alussa. Asiakkaan ensimmäinen tililasku lähetetään ostokuukauden jälkeisen kuukauden lopussa (jos teet tilauksen tammikuussa, saat siitä laskun helmikuussa.)


Klarna kulut

Maksutapa Minimisumma Korko Avausmaksu Laskutusmaksu
3 kk 100 € 0 % 9.9 € 3.95 €
6 kk 100 € 0 % 19 € 3.95 €
12 kk 100 € 0 % 29 € 3.95 €
24 kk 100 € 9.95 % 29 € 3.95 €
36 kk 100 € 9.95 % 29 € 3.95 €
1/24 0.10 € 22 % 0 € 3.95 €

Lue lisää Klarna-laskun ehdoista täältä.

Lue lisää Klarna-Tilin ehdoista täältäPaypal:

PayPal Logo

PayPal tallentaa ja suojaa luottokortin tiedot, jolloin sinun ei tarvitse syöttää tietoja erikseen ostoksia tehdessäsi. PayPal-tililläsi ei tarvitse olla rahaa tehdäksesi ostoksia, vaan voit liittää maksukortin tiliisi. Maksu tapahtuu samalla tavalla riippumatta siitä oletko liittänyt kortin tiliisi vai siirtänyt rahaa PayPal-tilillesi. Käyttäjä vahvistaa kunkin maksun sähköpostiosoitteella ja salasanalla. PayPal-maksut ovat kuluttomia riippumatta siitä käytätkö tiliin sidottua maksukorttia tai PayPal-tiliäsi.

PayPal-tilauksissa on käytettävä samaa toimitusosoitetta jonka olet rekisteröinyt PayPal-tilillesi.

Lisätietoja PayPal maksutavasta löydät täältä.