The North Face

The North Face - Mt. Everestin pohjoisrinteeseen viittaava nimi kertoo valmistajasta paljon. Pohjoisrinne on Mt. Everestin kylmä, anteeksiantamaton puoli, jonka kulkijoita The North Face on varustanut jo 1960-luvulta lähtien.

Ironista kyllä, The North Face aloitti legendaarisen historiansa perustamalla pienen vuorikiipeilymyymälänsä lämpimälle San Fransiscon lahdelle 1966. Yritys nousi nopeasti kulttimaineeseen alan harrastajien keskuudessa sponsoroimalla retkikuntia ja seikkailijoita maapallon rajuimpiin kohteisiin.

Nykypäivänä The North Face on edelleen kylmissä oloissa liikkuvien extreme-harrastajien ykkösnimi ja yksi outdoor-alan suurimpia edelläkävijöitä. Valikoimasta löytyy myös talviurheiluvaatteiden lisäksi urbaaniin menoon muodikkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita.

The North Face julkaisi 2019 uuden vedenpitävän FUTURELIGHT™-kalvon. Kalvo tulee mullistamaan ajatuksen vedenpitävistä ulkoiluvaatteista. FUTURELIGHT™-konseptin voi tiivistää viiteen sanaan: Vedenpitävyys, hengittävyys, pehmeys, kestävyys ja vastuullisuus.
http://www.thenorthface.com/

Kaikki 36 tuotetta