Pirkkala Veska

Saapastie 2, Liiketila B1-7, Pirkkala,
Puhelin +358 10 3970 510
17,04 snt/min + 8,28 snt/puh

Aukioloajat

Arkisin
10-20
Lauantai
10-18
Sunnuntai
12-18

Tervetuloa myymäläämme, joka sijaitsee Pirkkalan kauppakeskus Veskassa! Meiltä löydät kattavan valikoiman ulkoiluun ja retkeilyyn soveltuvia vaatteita ja varusteita, jotka tekevät seikkailuistasi entistä mukavampia ja turvallisempia.

Myymälämme ylpeys on laaja retkeilyvarusteosastomme, josta löydät kaiken tarvittavan niin lyhyille päiväretkille kuin pidemmille vaelluksillekin. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut eränkävijä, meiltä löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat varusteet ja välineet.

Juoksijoille tarjoamme monipuolisen valikoiman juoksuvarusteita, jotka takaavat mukavan ja tehokkaan harjoittelun. Laadukkaat kengät, tekniset vaatteet ja muut juoksutarvikkeet varmistavat, että olet valmis kohtaamaan kaikki haasteet.

Tule tutustumaan myymäläämme ja anna asiantuntevan henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri oikeat tuotteet seuraavaa seikkailuasi varten. Kauppakeskus Veska tarjoaa loistavat puitteet ostoksille, joten voit samalla nauttia mukavasta ja monipuolisesta ostoskokemuksesta.

Nähdään Veskassa!