Meindl

Aikoinaan Saksassa oli useita kengänvalmistukseen erikoistuneita kaupunkeja ja niissä satoja kenkätehtaita. Nykyään Meindl on kuitenkin yksi harvoista, joka yhä jatkaa satoja vuosia jatkuneita perinteitä ja valmistaa tuotteensa Saksassa. Vuonna 1683 Kirchanschöringissa perustettu perheyritys on kasvanut yli 200 henkeä työllistäväksi maailman johtavaksi laadukkaiden vaelluskenkien valmistajaksi. Vaikka valmistusmenetelmät ovat vuosisatojen saatossa muuttuneet, kenkien valmistus jatkuu edelleen perinteitä kunnioittaen ja käsityötä arvostaen, silti uusia innovaatioita ja nykymarkkinoiden vaatimuksia unohtamatta. Useimpien Meindl-kenkien päämateriaali on vielä tänä päivänä sama kuin aina ennenkin: huippuluokan nahka.

Laatuvalmistajille tyypilliseen tapaan Meindl testaa jatkuvasti tuotteitaan ja uusia materiaali- ja rakenneideoita. Meindl-vaelluskengät pitävät sisällään sekä vahvoja materiaaleja että pikkutarkkoja liitoksia - lopputulos on erittäin hyvin jalkaan istuva ja maastossa toimiva jalkine.

Pohjoismaissa Meindlin Gore-Tex-vaelluskengät ovat todella suosittuja. Maastomme ovat melko kosteita ja polkujen juurien ja kivien takia nilkkatuelle on käyttöä - olosuhteet ovat siis täydelliset Meindlille.