Exped

Sveitsiläismerkki Expedin tekemisessä korostuu korkea työmoraali. Retkeilyvarusteiden valmistus lähti käyntiin perustajien omasta varustetarpeesta sekä tuoteideoista ja tämä laatutietoinen lähestymistapa on edelleen käytössä. Merkki rantautui Suomeen hämmästyttävän pieneen pakkautuvilla ilmapatjoilla ja nykyvalikoimassa on mukana myös markkinoiden lämpimimmät, untuvatäytteiset makuualustat.

Exped on päättänyt käyttää makuupusseissaan vain DWR-käsittelemätöntä untuvaa. Perustelut tälle linjalle ovat selvät: untuva on luonnonmateriaali jossa on mukana hiven linnun omaa öljyä eli sillä on jo oma suojakerroksensa. Lisäksi näin puhtaan luonnonmateriaalin uittaminen kyllästekemikaaleissa ei sovi Expedin toimintatapaan. Valmistaja myös toimittaa jokaisen pussin mukana vedenpitävän pakkauspussin eli untuva on jo lähtökohtaisesti hyvässä suojassa.

Exped valmistaa retkeilyvarusteita erityyppisiin käyttöihin: "perusmallit" ovat kulutuskestäviä ja niissä on viiden vuoden takuu. Ultrakevyet mallit (merkinnällä Ultralight tai Hyperlight) taas ovat uskomattoman kompakteja ja kevyitä mutta vaativat käyttäjältään hiukan suurempaa huolellisuutta, ohuet materiaalit kun ovat herkempiä vaurioitumaan. Tutustu valikomaamme, löydät varmasti omasi!
http://www.exped.com/

Kaikki 52 tuotetta