Uudistuneet rinkka- ja makuupussimallit Deuterilta

Elämää ulkona -vinkit
Julkaistu: 7/5/2017

Deuter on yksi maailman suurimmista ja perinteikkäimmistä reppujen valmistajista. Deuterin tarina alkoi jo vuonna 1898, jolloin Hans Deuter perusti yrityksen Saksan Augsburgiin ja ensimmäisten reppujen valmistamista vauhdittivat tilaukset Bavarian kuninkaalliselta postilta. Deuter on Saksan vanhin edelleen reppuja ja rinkkoja valmistava tuotemerkki. Yli sadan vuoden kokemus reppujen valmistamisesta onkin Deuterin yksi ehdottomista valttikorteista.

Deuterin yli satavuotisen tarinan avainsanoja ovat korkea laatu, erinomaiset materiaalit, edistykselliset yksityiskohdat sekä todella laaja valikoima.

Nykypäivän Deuter valmistaa reppuja laajalla ja laadukkaalla valikoimalla, josta löytyy omat mallit lähes kaikkien ulkoilulajien harrastajille laskettelurepuista kiipeilyreppuihin ja seikkailu-urheilureppuihin. Retkeilijöille, vaeltajille ja maailman matkaajille Deuter on kehittänyt suositut rinkkasarjat Air Contact ja Air Contact Pro, joista löytyy myös omat mallit mallinsa naisille, Air Contact SL ja Air Contact Pro SL.

Reppujen, rinkkojen ja laukkujen lisäksi Deuter valmistaa myös makuupusseja. Deuterin makuupussien lippulaivamallisto Astro Pro seurailee Deuterin rinkkojen korkeita laatustandardeja ja erikoisuutena on makuupussien juostava vuorimateriaali. Sen ansiosta Deuter Astro Pro –sarjan makuupussit pystyvät laajenemaan jopa 25%, jolloin pussi asettuu erittäin mukavasti käyttäjän ympärille.

Mikä motivoi Deuteriä kehittämään uusia innovaatiota ulkoilu ja -retkeilyreppujen, -rinkkojen ja varusteiden valmistamiseen vielä sadankin vuoden jälkeen?

Deuter Aircontact Pro 60+15L / Deuter Aircontact Pro 70+15 (M) – Tilava ja luotettava miesten huippurinkka!

Miesten huippuluokan vaellusrinkka, joka on parhaimmillaan raskasta taakkaa kannettaessa. Deuterin yli sadan vuoden kokemus kantolaitteiden valmistamisessa näkyy Aircontact Pro -rinkoissa. Variflex -lantiovyö myötäilee lantion kiertoliikettä, joten kantajan energiaa säästyy kun rinkka ei turhaan heilu lantion mukana. Monipuoliset taskut ja huolellisesti viimeistellyt yksityiskohdat ovat taattua Deuter -laatua! Kumpaiseenkin sivutaskuun mahtuu erikseen myytävä 3-litrainen Steamer -vesipussi. Aircontact Pro -rinkoissa tulee mukana superkevyt päiväreppu, jolla hoituu kätevästi pienet kauppakeikat tai kesäiset uintireissut.

Deuter ilmoittaa rinkojen tilavuuden kahdessa osassa. Esimerkiksi 60+15L tarkoittaa, että rinkan osastoihin ja taskuihin mahtuu 60 litraa ja lisäpakkauskapasiteettia on käytettävisssä 15 litraa läppätaskua nostamalla.

Deuter Aircontact Pro 55+15 SL / Aircontact Pro 65+15 SL (N) –  Erinomainen valinta kantomukavuutta ja monipuolisia ominaisuuksia vaativalle vaeltajattarelle!

Vuonna 2006 Deuter perusti oman suunnittelutiimin kehittämään reppuja ja rinkkoja, jotka ovat suunniteltu naisille. Kaikki Deuterin nykypäivän reput ja rinkat, joiden mallinimen perästä löytyy kirjaimet ”SL” ovat tämän tiimin tuotoksia. Näissä repuissa ja rinkoissa, kuten Deuter Aircontact Pro 55+15 SL ja Aircontact 65+15 SL, selän pituus ja lantiovyö sekä kantohihnojen muotoilu on tehty naisten ehdoilla. Muilta ominaisuuksiltaan rinkat melko pitkälti vastaavat Aircontact Pro -sarjan miesten rinkkoja. Tässä siis erinomainen valinta kantomukavuutta ja monipuolisia ominaisuuksia vaativalle vaeltajattarelle!

Deuter Trans Alpine 30 (M) / Trans Alpine Pro 24 SL (N) – Tukevatekoinen päiväreppu pyöräilyyn ja retkeilyyn!

Deuter Trans Alpine -reppuja löytyy miehille ja SL -mallina naisille. Ominaisuuksiensa puolesta Trans Alpine -reput soveltuvat upeasti pyöräilyyn ja retkeilyyn. Alunperin kyseinen reppu suunniteltiin vaativiin ja pitkiin maastopyöräilytapahtumiin, joten yksityiskohdat ovat huolella hiottuja. Selkäpaneelin Airstripes muotoilu tekee repusta äärimmäisen mukavan selässä ja lantioremmistä löytyy vetoketjutasku, jotta reppua ei tarvitse laskea kesken matkan selästä. Juostava etutasku toimii mainiosti kypärän kuljetukseen tai märkien sadevaatteiden säilömiseen. Tutustu lisää miesten Deuter Trans Alpine 30 reppuun tästä tai naisten Trans Alpine Pro 24 SL -reppuun klikkaamalla tästä!  

Deuter Astro Pro 600 & Astro Pro 400 -untuvamakuupussit – Äärimmäistä mukavuutta joustavan materiaalin ansiosta!

Astro Pro -sarjan makuupusseissa on ainutlaatuinen ominaisuus, joustava vuori, joka asettuu lämpimästi nukkujan ympärille ja vuori pystyy pussin sisällä laajentumaan 25%. Näin ollen pussin sisälle ei pääse muodostumaan kylmiä ilmataskuja! Astro Pro 600 on kevyt neljän vuodenajan untuvapussi ja Astro Pro 400 puolestaan luotettava kolmen vuodenajan untuvainen unikaveri! Samaan sarjaan kuuluu edellä mainittujen untuvapussien lisäksi vielä kaksi eri pituusversioita kyseisistä makuupusseista, Astro Pro 600 L ja Astro Pro 400 L max 200cm pitkille nukkujille. Deuter on huomioinut myös lyhyemmät nukkujat, max 170cm, Astro Pro 600 SL ja Astro Pro 400 SL untuvapusseilla.

Deuterin laajaan tuotevalikoimaan pääset tutustumaan lisää myymälöissämme ulkoilun asiantuntijoidemme opastuksella tai verkkokaupassamme klikkaamalla tästä!