Tuotetesti: Lundhags Tived Merino Hood

Olen Noora, Scandinavian Outdoor Pirkkalan myymäläpäällikkö ja sain testattavaksi Lundhags Tived Merino Hoodin. Odotin innolla testiä, sillä olen todella palelevainen myös kesällä ja rakastan yli kaiken merinovillaisia tuotteita!

Tived merinohuppari sisältää 56 % merinovillaa. Tämän menee hyvin välikerroksena sekä oloiluasuna milloin vaan! Erinomainen vaelluksilla ja retkeilyssä. Tämä huppari on saatavilla naisille valkoisena ja tummansinisenä sekä miehille tummansinisenä sekä mustana. Oma valintani oli ihanan raikas valkoinen tällä kertaa! Totesin muuten tässä testatessani, että retkeilyn lisäksi myös farkkujen kanssa siistimpänä kaupunkiasuna!

Hupparin malli on ehkä hiukan kapeampaa mitoitusta. Hihat ovat pitkät ja helma takaa hiukan pidempi, mikä on mielestäni hyvä asia. Hihoissa ovat peukalonreiät sekä huppu on tehty todella istuvaksi. Sopii varmasti myös kypärän kanssa. Peukalonreiät tuovat myös lisälämpöä.

Merinovilla on ominaisuuksiltaan vailla vertaa! Merinovilla hengittää ja toimiin erinomaisesti myös kesällä, joten ottakaa ihmeessä myös kesäkäyttöön. Monet unohtavat merinovillaiset tuotteet kesällä kokonaan. Merinovilla on mukava päällä eikä haise kostuessakaan. Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen. Se siirtää tehokkaasti kosteutta iholta seuraaviin kerroksiin ja on lämmin myös märkänä, mitä muut materiaalit eivät ole.

Testin aikana olin itse juuri sopivasti lähdössä Lappiin lomailemaan ja, joten huppari pääsi mukaan totta kai!

Kun kiersimme Riisitunturilla, niin huppari oli päälläni koko ajan. Lämpötilaan se oli juuri sopiva, sillä vaikka lämpöä oli varjossa +18 astetta ja aurinko paistoi, niin tuuli oli kylmä. Huppari oli loistava valinta. Hengitti hyvin, sillä oli mukava reippailla tunturilla ylös alas. Vaikka tuuli oli hiukan kylmä, en kaivannut mitä siihen päälle. Reippaillessa tuli myös hikoiltua siinä kiivetessä, niin siinä huomasi taas merinovillan loistavat ominaisuudet!

Hupparissa on myös edessä hyvät isot taskut. Hupparissa myös kokonaan edestä aukeava vetoketju, joka on hyvä. Voi pitää välillä hupparia kokonaan auki. Suojasi muuten myös hyvin hyttysiltä 😊 Tarpeeksi napakka kangas ja vaalea väri auttaa hyttysten karkottamisessa tai ainakin ehkäisee pistoksia!

Jos haluaa todella monikäyttöistä hupparia, joka sopii moneen lähtöön, niin se on tässä!

Hupparista löytyy naisten malli,

ja myös miesten malli.

Kategoria: Tuotetestit
Julkaistu: 31.5.2024