Tammiston suksiexpertti Miikka

Elämää ulkona -vinkit
Julkaistu: 11/30/2016

Tammiston myymälän suksiosastolla käy kova vilske. Ketjumme kattavin alppiosasto rakentuu vauhdilla, kun Miikka asettelee vuosien kokemuksella uusia suksia, monoja, siteitä ja kypäriä esille.

Miikka on pohjoisen poikia – hän vietti lapsuuden ja nuoruuden Ylläksellä, joten mäkipäiviä intohimoisena laskijana tunnetulle Miikalle on kertynyt hurja määrä. Pohjoisesta lapinmies on ehtinyt myös maailmalle: Keski-Euroopan ja jopa Australiankin laskettelukeskukset ovat tulleet hänelle tutuiksi. Nyt Miikka on kuitenkin asettunut pääkaupunkiseudulle ja palvelee asiakkaita vankalla kokemuksella Tammiston myymälässämme.

10431467_10206343253120128_3578445682522597922_n

Miten päädyit töihin Scandinavian Outdoorille?

Minulla oli takana 1,5 vuotta reissaamista maailmalla. Olin ollut töissä Itävallassa paikallisessa vuokraamossa, sekä Aasiassa ja Australiassa, joten halusin jotain pysyvämpää. Hyvä kaveri vinkkasi minulle, että Scandinavian Outdoor hakee asiantuntevaa suksimyyjää. Joten tässä sitä nyt ollaan!

Miten löydät parhaan suksen asiakkaalle?

Yksinkertaista! Asiakasta pitää kuunnella, sekä kysellä tarkasti millaiseen käyttöön hän hakee suksia. Tämän jälkeen valitsen valikoimasta asiakkaalle parhaat mahdolliset vaihtoehdot. Simppeliä!

Suosikkilaskukohde?

Keski-Euroopassa Silvretta Montafon – monipuoliset rinteet, ei ruuhkaa offarilla.

Suomessa Ylläs on Ykkönen. Oma kotikylä.

Miikan TOP3-tuotteet tälle kaudelle: 

Salomon MTN LAB

salomon-mtn-lab

–  Kenkä jolla pääsee itse ylös ja alas. Laskuominaisuudet kohdillaan.

Black Diamond Halo 28 Jetforce

bd-2

–  Lumivyöryreppu on nykyään vakio-varuste offarilla. Halo 28 toimii ladattavalla akulla, joten sen voi laukaista monta kertaa.

Völkl Mantra

2589d986-52da-46ff-940e-2dfadcfbc970

– Hyväksi havaittu yleissuksi vuosien kokemuksella. Rinteeseen ja rinteen ulkopuolelle. Leveys: 100mm.

Scandinavian Outdoorilta löydät kattavan valikoiman lasketteluvälineitä. Suksia pääsee taivuttelemaan ja fiilistelemään Tammiston sekä Kuninkojan myymälöissämme. Asiantunteva henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiin lasketteluvälineitä koskien.