Talviretkeilyn perusteet @Kuninkoja

Tapahtumat
Julkaistu: 1/2/2020

Keskiviikkona 15.1.2020, Raisio

Elämää Ulkona -illoista tuttu ulkoilun asiantuntijakaksikko Eero ja Max pitää mielenkiintoisen talviretkeilyn perusteet -kurssin. Tällä kertaa talviretkeilyn kiehtovaan maailmaan päästään tutustumaan Kuninkojan myymälässämme keskiviikkona 15.1.

Viime vuonna talviretkeilyn perusteet -ilta täyttyi todella nopeasti ja paikan päällä oli mahtava meininki!

Odotettavissa onkin, että myös talviretkeilyn perusteet –iltatapahtuma tulee täyttymään pikavauhtia, joten muistathan ilmoittautua mukaan tästä alta löytyvästä linkistä!

MITÄ: Elämää Ulkona –ilta: Talviretkeilyn perusteet
MISSÄ: Scandinavian Outdoor Kuninkoja, Kuninkojankaari 1, Raisio
MILLOIN: Ke 15.1. klo. 20:00 – 22:00
Ilmoittautuminen: http://bit.ly/talvikunkku20
HINTA: Tapahtuma on ilmainen

Tarjoamme tapahtuman aikana pientä purtavaa ja oman mukin ottaminen mukaan vähentää synnyttämämme jätteen määrää.

Illan aikana käydään läpi rennossa ilmapiirissä läpi mm. seuraavia retkeilyyn liittyviä asioita:
– Kesäretkeily vs. Talviretkeily – mitä eroja?
– Miten venyttää ulkoiluharrastusta ympärivuotisesti?
– Varusteet
– Yöpyminen
– Ruokailu
– Pysyminen lämpimänä
– Turvallisuus
– Suunnistus
– Kohdesuosituksia
-Tarinoita & kuvia

Ilmoittaudu mukaan Elämää Ulkona –iltaan ja tule nauttimaan ulkoilun asiantuntijoidemme vinkeistä. Eerolla ja Maxilla on kummallakin monipuolinen retkeilytausta ja vuosikymmenien kokemus lukuisilta vaellus- ja retkeilyreissuilta. Kaiken lisäksi he ovat vielä erittäin mukavia nuoria herrasmiehiä!

Elämää ulkona –illan ulkoilun asiantuntijat – Ketä he ovat?

Eero työskentelee Forumin myymälässämme ulkoilun asiantuntijana ja häneltä löytyy retkeilykokemusta aina polvenkorkuisesta sankarista asti. Elämäntaparetkeilijäksi itseänsä kuvaileva Eero on myös eräopas ja biologi, joten luonto on lähellä miehen sydäntä myös koulutuksen puolesta. Retkeily ei Eeron mielestä katso aikaa eikä paikkaa – mielenkiintoiselle retkelle voi suunnata lähimetsiin tai maailman vuoristoihin. Retkeilyssä Eerolle tärkeimpiä juttuja ovat vapaus, luonnon tuoma rauhan tunne ja ihmisten kohtaaminen aidoimmillaan.

Max työskentelee ulkoilun asiantuntijana Eeron tapaan Forumin myymälässämme. Retkeily vei miehen mukanaan jo teini-iässä ja kokeneen asiantuntijan vyöltä löytyy mm. viime vuodelta omavarainen reissu Pohjoiskalottireitille. Retkeilyssä Maxia inspiroi loputon mahdollisuus oppia uutta luonnosta ja siellä liikkumisesta, varusteista ja erilaisista tekniikoista. Hän näkee retkeilyn ja luonnossa liikkumisen osana terveellistä elämäntapaa, jonka kautta kuka tahansa voi kehittää niin psyykkisiä kuin fyysisiä ominaisuuksiaan.

Eero ja Max toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan talviretkeilyn mielenkiintoiseen maailmaan!

Ilmoittaudu mukaan tästä: http://bit.ly/talvikunkku20