Suomen latu & Scandinavian Outdoor IG Live

Järjestämme 1.6. klo 18-19 Suomen Ladun kanssa live-esityksen Instagramissa. Aiheena on ulkona nukkumisen ABC, eli kerromme mitä taitoja ja varusteita tarvitset ulkona nukkumiseen.

Käymme läpi mm. eri telttatyyppejä, makuupusseja ja -alustoja sekä vastaamme liven aikana esitettyihin kysymyksiin.

Illan aikana esiintyvät Suomen ladun ja Scandinavian Outdoorin asiantuntijat. Live-lähetyksen löydät Suomen ladun ja Scandinavian Outdoorin Instagramista.

Veera, Suomen latu

Suomen Ladun ulkoilun asiantuntija ja retkeilyn lajivastaava Veera Lähde on löytänyt retkeilyn pariin Itä-Euroopan halki kulkeneella pyörämatkalla. Viime talvena hänen todelliset retkeilytaitonsa pääsivät testiin myös hiihtovaelluksella Ruotsin suurtuntureilla. Pitkät päivämatkat, nopea tahti ja hyvät eväät innostavat Veeraa myös retkeillessä. Tulevana syksynä hän osallistuu Kirgisian vuoristossa järjestettävään kahden viikon bikepacking -kilpailuun ja kesä kulunee lähiretkillä varusteita testaillen.

Caj, Scandinavian Outdoor

Caj on töissä Scandinavian Outdoorin markkinointitiimissä ja hänellä on myös oma eräopasyritys. Caj retkeilee aktiivisesti ympäri vuoden, kesällä myös meloen ja pyöräillen, talvella hiihtäen. Vaellukset erämaassa on niitä seikkailuja, joita Caj odottaa yleensä eniten. Tänä vuonna häntä kiinnostaisi tehdä enemmän lähiretkiä Turun saaristossa.

Kategoria: Tapahtumat
Julkaistu: 30.5.2023