Stadin suurin telttanäyttely ja Pop Up -retkeilykauppa on avattu!

Elämää ulkona -vinkit
Julkaistu: 5/19/2017

Helsingin kauppakeskus Forumin 2. kerrokseen on avattu Scandinavian Outdoor:n telttanäyttely ja Pop Up -retkeilykauppa. Nyt on mahtava tilaisuus päästä tutustumaan eri telttamalleihin ja kokeilemaan kuinka vaikkapa makuualustat mahtuvat sisälle! Ulkoilun asiantuntijamme ovat paikan päällä kertomassa telttojen ominaisuuksista ja opastavat sopivan teltan valinnassa. Telttojen lisäksi Pop Up -retkeilykauppaamme tulee päivittäin lisää mielenkiintoisia tuotteita ulkoilun maailmasta!

Ulkoilun asiantuntijat Eero ja Juha toivottavat kaikki tervetulleiksi tutustumaan Stadin suurimpaan telttanäyttelyyn ja Pop-Up -retkeilukauppaan!

Telttanäyttelyssä on pystytettynä lähes 20 telttaa ja lisäksi Pop Up -retkeilykaupan takaosaan mahdollista pystyttää mikä tahansa valikoimista löytyvä teltta!

Vuoden kauppakeskukseksi valitun Forumin 2. kerroksessa sijaitsevan telttanäyttelyn valikoimassa on mm. Fjällrävenin, Jack Wolfskinin, Hillebergin, MSR:n, ja Haltin telttoja. Valikoimaan voitte tutustua klikkaamalla tästä!

Erittäin lämpimästi tervetuloa tutustumaan!