SIGG – Juomapullo, jonka käyttäminen on ekoteko

Elämää ulkona -vinkit
Julkaistu: 5/15/2018

SIGG Switzerland AG:n historia ylettyy yli sadan vuoden päähän, vuoteen 1908. SIGG:n valmistamat juomapullot olivatkin hyvin tunnettuja alppinistien ja vaeltajien keskuudessa. Pullot keräsivät käyttäjien keskuudessa paljon mainetta kestävinä, kevyinä ja ennen kaikkea käytännöllisinä juomapulloina.

Nykyään SIGG:n tuotteet tunnetaan ympäri maailmaa ekologisina ja terveellisempänä vaihtoehtona muovipulloille.  Pullon muotoilusta on syntynyt myös design-klassikko.

 

SIGG-PULLON VALMISTUS

Kaikki SIGG:n juomapullot valmistetaan yhdestä alumiikomponentista. Tämä tuotantotekniikka takaa saumattomat, vuotamattomat juomapullot. Alumiini on myös materiaalina erittäin kestävää sekä kevyttä. Juomapulloissa käytettään patentoitua EcoCare® -sisäpinnoitetta, joka mahdollistaa pulloissa käytettäväksi myös happamia ja hiilihapollisia juomia sekä maitoa ilman että pullosta irtoaisi mitään juoman joukkoon.

Pullon sisäpinta ei kerää itseensä mitään makuja tai hajuja. Tämä helposti puhdistettava pullo pitää juoman raikkaana ja kemikaalivapaana.

SIGG:n juomapulloilla on pitkä elinikä kestävyydensä ansioista. Käyttämällä pitkän elinkaaren juomapulloa vähennetään muovipakkausten käyttöä. Alumiininen juomapullo ei myöskään liota muovikemikaaleja juoman joukkoon. Pitkän elinkaarensa lopuksi SIGG on myös 100% kierrätettävä.

MUUNNETTAVUUS JA MONIPUOLISUUS

SIGG-tuotevalikoimastamme löytyy valtava määrä erikokoisia ja värisiä pulloja. Lisäksi jokainen pullo muuntuu moneen käyttöön vaihtamalla pulloon korkki käyttötarkoituksen mukaan. SIGG on myös lanseeranut pullon leveämmällä suuaukolla jääpaloja, helpompaa puhdistusta ja urheilujuomia varten. Lukemattomasta kuosivalikoimasta löytyy jokaiselle omaan makuun sopiva.

Myös lapsille löytyy oma pullomallistonsa.

Nyt SIGG:n valikoimista löytyy myös yrityspullo. Yrityksillä on mahdollista teettää oma yksilöllinen pullo esimerkiksi yrityslahjaksi. Tällä pullolla yritys voi viestittää samalla omia design-, laatu- ja ekologisuusarvojaan.

EKOLOGINEN DESIGN-TUOTE

Nämä ekologiset, pitkän elinkaaren juomapullot tehdään myös tyylillä! SIGG julkaisee joka vuosi uuden kokoelman, joiden suunnittelijat ovat ympäri maailmaa (esim. Vivienne Westwood, Keith Haring ja Giselle Bundchen). Kaksi pulloa on jo päätynyt New Yorkin modernin taiteen (MoMa) museon pysyvään näyttelyyn. Aktiivisesti muotiviikoille osallistuva SIGG on saanut vakiintuneen aseman designin ja ekologisuuden yhdistäjänä.

Scandinavian Outdoorilta löydät laajan valikoiman SIGG-juomapulloja ja muita tuotteita. SIGG-valikoimaamme pääset tutustumaan myymälöissämme ja verkkokauppassamme!