SCANDINAVIAN OUTDOOR + LUONTOHAASTE INSTAGRAM-LIVE 7.9.

Jälkiruokaa retkiolosuhteissa

Luontohaasteen eräoppaat valmistavat tämänkertaisessa Instagram-livessä retkiherkkuja eli jälkiruokaa retkiolosuhteissa. Millaisia ovat vaelluksen jälkiruoat? Entä päiväretkelle soveltuvat herkuttelut? Tule seuraamaan livelähetystä ja oppimaan miten esimerkiksi retkikeitintä voi hyödyntää leipomisessa! Livessä saat kourallisen retkiherkkuvinkkejä ja selkeät ohjeet ainakin kolmeen erilaiseen jälkiruokaan!

Löydät meidät Scandinavian Outdoorin IG:sta 7.9.2023 klo 16.00.

Liven aiheita:

-Millaisia jälkiruokia voi valmistaa retkiolosuhteissa?
-Miten retkikeitintä voi käyttää leivonnassa?
-Ideoita vaellusten jälkiruokiin
-Herkullisia eväsvinkkejä syksyn retkille

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin pureudutaan Instagramin livelähetyksessä, jossa eräoppaat Kaisa ja Ella jakavat vinkkejä ja omia kokemuksiaan retkiruokaan liittyen. Liven tavoitteena on innostaa ja kannustaa kokeilemaan uutta sekä tarjota hauskoja retkiruokaideoita. Lähetyksen aikana voi kommentoida, osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä.

Esiintyjät ovat Luontohaaste-retkeilyblogin ja yrityksen parissa toimivat eräoppaat Ella ja Kaisa. Heillä on monipuolinen retkeilytausta ja retkillä yhdeksi tärkeimmäksi asiaksi on vuosien varrella noussut hyvä ja herkullinen retkiruoka. Sosiaalisen median, luentojen ja kurssien kautta he jakavat tietoa retkeilyn ja ulkoilun mahdollisuuksista. Lisää Luontohaasteen toiminnasta löydät osoitteesta www.luontohaaste.fi tai Instagramista nimimerkillä @luontohaaste.

Lämpimästi tervetuloa kuulolle 7.9 klo 16.00! Nähdään linjoilla ja törmätään retkillä! 🙂

Kategoria: Tapahtumat
Julkaistu: 29.8.2023