Pekka – Turkulainen murtsikkaexpertti

Elämää ulkona -vinkit
Julkaistu: 1/10/2017

Aamu on alkanut vasta sarastaa, kun Pekka kaartaa jo autollaan Kuninkojan myymälämme parkkipaikalle. Talvi on vihdoin tullut etelään, joten Pekalla on paljon puuhattavaa murtsikkasuksien parissa.

Pekan löydät uudistuneelta Kuninkojan myymälämme suksiosastolta. Talven lähestyessä Pekan näkee usein puuhailevan intohimoisesti murtsikkasuksien parissa. Lajia hän on harrastanut 25 vuotiaasta lähtien ja alalla hän on toiminut kymmeniä vuosia. Talvisin Pekan päivät menevätkin pitkälti suksien parissa. Normaalisti päivän ohjelma pitää sisällään huoltohommia, sideasennuksia, sekä tietenkin suksien myymistä. Pekka auttaa myös mielellään meitä verkkokaupan puolella ja antaa kuumia vinkkejä ja neuvoja verkkokauppamme asiakkaille.

sdr

 

Miten päädyit Scandinavian Outdoorille töihin?

Päädyin oikeastaan sattuman kautta töihin. Olin juuri lopettelemassa omaa firmaa ja samaan aikaan Scandinavian Outdoorilla oli tarvetta suksimyyjälle.  Aluksi oli puhetta talven pestistä, mutta nyt seitsemän vuoden jälkeen tässä sitä vielä ollaan.

Mikä on kauden hitti?  

Viime talvena suuren suosion saavuttaneet karvapohjasukset tarjoavat hiihtäjälle vaivattoman tavan nauttia perinteisestä hiihdosta. Suksista voidellaan ainoastaan luistopinnat, pidon hoitaa suksen keskiossa oleva karva, joka takaa hyvän pidon lähes kaikissa lumiolosuhteissa.

Mitkä ovat suosikki hiihtokohteesi?

Pohjoisessa ehdottomasti Saariselkä. Loistavat puitteet murtomaahiihtoon. Etelämpänä suuntanaan mielelläni auton nokkani Vuokattiin. Vuokatti tarjoaa hyvät mahdollisuudet hiihtoon ja muuhun treenaamiseen.

Löydät Pekan ja muun ammattitaitoisen henkilökuntamme Kuninkojan myymälästämme. Myymälästämme löydät myös uudistuneen kaupungin parhaan suksihuollon! Suksihuoltomme on laittanut suksia kuntoon jo monien vuosikymmenien ajan, joten laatu on taattu.