Varusteinfo partiolaisten vanhemmille @Forum

Tapahtumat
Julkaistu: 10/21/2019
Forum, Helsinki 30.10.2019 klo. 20-22

R-arvo? Vesipilariarvo? Extreme-lämpötila? RET?

Jos oheiset ominaisuudet aiheuttavat sinulle, arvoisa partiovanhempi, enemmän pelonsekaisia tuntemuksia kuin valaistumisen kokemuksia, tule mukaan Scandinavian Outdooorin partiolaisten varusteinfoon! Illan tarkoituksen on kahden pitkänlinjan partiolaisen ja Outdoor-asiantuntijan voimin antaa vanhemmille työkaluja eri-ikäisten partiolaisten varusteiden valintaan.

MITÄ: Varusteinfo partiolaisten vanhemmille
MISSÄ: Scandinavian Outdoor Forum, Yrjönkatu 29, Helsinki
MILLOIN: Ke 30.10.2019 klo. 20:00 – 22:00
HINTA: tapahtuma on ilmainen

Illan teemoja ovat muun muassa:
– Kerrospukeutuminen: eri kerroksiin sopivat tuotteet ja niiden ominaisuudet, kuorivaatteiden ominaisuudet selkokielellä selitettynä
– Makuupussin ja -alustan valinta: suosituslämpötilat, untuva vai kuitu, R-arvo
– Rinkka: rinkan valinta ja sen käyttö
– Puukko: miksi, millainen ja huolto-ohjeet

Illan päätteeksi varaamme aikaa myös keskustelulle ja myös kiperät kysymykset illan aikana ovat lämpimästi toivottuja!

Varusteinfon teille antavat:
Karo

Partioiskä Karo tuo varusteinfoon kokemuksen syvän rintaäänen partiovarusteiden valinnasta sekä vanhemman roolissa että itse varusteiden käyttäjänä. Karo on ollut 35 vuotta partiolainen ja lisäksi hän on myös pitkän linjan ulkoilun asiantuntija Tammistosta.

Karo toimii Tammistossa myös myymälän partiovastaavana, joten häneltä voi kysyä vinkit myös virallisten partiotuotteiden ja erityisesti partiomerkkien hankintaan ja käyttöön. Aktiivisena luonnossa liikkujana Karo on kerryttänyt hyvän kokemuspankin ja jakaa tietojaan mieluusti myös muille.

Nuutti

Nuutti liikkuu luonnossa kolmessa eri elementissä, maalla, merellä ja ilmassa. Pitkän linjan partiolaisena Nuutilla on myös kokemusta erilaisten partioharrastajien varustetarpeista, sudenpennusta aikuiseen ja paperipartiolaisesta aktiivikisailijaan.

Ryhmänjohtajasta lippukunnanjohtajaksi partiourallaan edennyt Tammiston myymälän ulkoilun asiantuntija tuntee hyvin partiolaisten tarpeet. Nuutti on myös nuoruuden innolla paneutunut eri varusteiden teknisiin yksityiskohtiin. Nuutilla riittääkin näkemystä erityyppisten varusteiden sopimisesta erityyppisiin aktiviteetteihin.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin Karo ja Nuutti sekä muut ulkoilun asiantuntijat.