Meidän maja -videokilpailu kaikille Suomen partiolippukunnille!

Elämää ulkona -vinkit
Julkaistu: 4/23/2017

Meidän maja –videokilpailussa Scandinavian Outdoor haastaa Suomen partiolippukunnat rakentamaan yhteishenkeä ja ruokkimaan innokkuutta sekä luovuutta oman majan rakentamisen muodossa. Kilpailun olennaisimpia palkitsemiskriteereitä eivät ole hienoin editointi tai paras kuvanlaatu vaan arvostamme loistavaa yhteishenkeä, innokkuutta, luovuutta ja mielikuvituksellisia majoja! Seuraavassa osallistumisohjeet pähkinänkuoressa.

KUKA VOI OSALLISTUA KILPAILUUN:

Kilpailu on avoin kaikille Suomen partiolippukunnille! Jokainen lippukunta voi osallistua kilpailuun useammankin ryhmän tekemällä videolla, mutta vain yksi video tullaan palkitsemaan tässä kilpailussa.

 KUINKA OSALLISTUN KILPAILUUN:

1) Rakentakaa oma majoite. Majoite voi olla esimerkiksi lapsuuden unelmien puumaja, satumainen sudenpentujen kolo luonnonhelmassa, metsän siimekseen tehty havuhuvila tai mitä tahansa luovaa ja innokasta. Vain mielikuvitus on rajana! Kyseessä tulee olla tätä kilpailua varten rakennettu uusi ja hyvällä yhteishengellä kasattu majoite!

2) Kuvatkaa majoitteestanne 30 sek – 1min mittainen esittelyvideo luomuksestanne.

3) Postatkaa kyseinen video Instagramiin. Käyttäkää #meidänmaja ja tägätkää @scandinavian_outdoor mukaan postaukseen. Näin olette mukana kilpailussa!

KILPAILUUN OSALLISTUMISAIKA:

Kilpailuun voi osallistua 21.5.2017 asti.

MITEN VOITTAJA VALITAAN:

Scandinavian Outdoorin raati valitsee eniten luovuutta, mahtavinta innokkuutta ja hienoa yhteishenkeä edustavan majoitteen videollaan esitelleen lippukunnan voittajaksi. Voittaja julkistetaan 4.6.2017.

PALKINTO:

Kilpailun voittanut lippukunta lunastaa itselleen Savotta Naiger SF100 –teltan ikiomaksi!

Toivotamme kaikille Suomen partiolippukunnille mukavia hetkiä majoitteen rakentamiseen ja esittelyvideon tekemiseen!

PS. Mahdollisia lisätietoja kilpailusta voi tiedustella sähköpostitse taneli@sos.fi.