Kakkua retkikeittimellä – äitienpäiväjuhlat luonnossa

SCANDINAVIAN OUTDOOR + LUONTOHAASTE FACEBOOK LIVE
6.5.2021 klo 17.00

Luontohaasteen eräoppaat valmistavat tämän kertaisessa Facebook Livessä retkiherkkuja ja jakavat vinkkejä vastuullisiin luontojuhliin. Mitä jos tänä äitienpäivänä leipoisit kakun retkikeittimellä? Tai yllättäisit kesän vaelluksella retkikaverit kakkukesteillä? Tule seuraamaan livelähetystä ja oppimaan miten retkikeittimellä paistuu herkullinen kakku!

Liity mukaan tapahtumaan tästä.

Kakkuliven aiheita:

  • Miten retkikeitintä voi käyttää leivonnassa?
  • Miten valmistuu herkullinen kakku retkiolosuhteissa?
  • Eväsvinkkejä kevään ja kesän retkille sekä juhlahetkiin luonnossa
  • Vastuullisen retkeilijän juhlavinkit

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin pureudutaan Facebook-livelähetyksessä, jossa eräoppaat Kaisa ja Ella jakavat vinkkejä retkellä leipomiseen ja helppoihin eväisiin kevään retkille. Liven tavoitteena on innostaa ja kannustaa kokeilemaan leipomista ja tarjota uusia ideoita retkille. Lähetyksen aikana voi kommentoida, osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä esiintyjille. Kakkureseptin löydät Liven jälkeen Elämää ulkona – blogista.

Liity mukaan tapahtumaan tästä.

Esiintyjät ovat Luontohaaste- nimisen retkeilyblogin ja yrityksen parissa toimivat eräoppaat Ella ja Kaisa. Heillä on monipuolinen retkeilytausta ja retkillä yhdeksi tärkeimmäksi asiaksi nouseekin usein hyvä ja herkullinen retkiruoka. Sosiaalisen median, luentojen ja kurssien kautta he jakavat tietoa retkeilyn ja ulkoilun mahdollisuuksista myös muille. Lisää Luontohaasteen toiminnasta löydät osoitteesta www.luontohaaste.fi tai Instagramista nimimerkillä @luontohaaste.

Kategoria: Tapahtumat
Julkaistu: 28.4.2021