Ajelukauden uutiset

Ajelublogi
Julkaistu: 12/3/2015

Sano A, sano J, sano E, sano L, sano U – Se on Ajelu! Ajelutiimi is back in business

Jaaa morjesta arvoisat ajelusankarit ja -sankarittaret!

Moni teistä on saattanut bongata meidät aikaisemmin Relaa.com blogistamme tai Vapaalaskuiltamien parista. Kuitenkin pieni esittely Ajelutiimistä olisi varmasti paikallaan, jotta pääsette kaikki sisälle meidän vapaalaskuaiheeseen reissublogiin. Tällä kaudella tiimimme seikkailuita pääsette seuraamaan kätevästi täältä Scandinavian Outdoor Storen Elämää Ulkona osiosta sekä myös eri Ajelumediosta.

Tässä linkit Ajelumedioihin

Ajelutiimin Facebook sivu

Ajelutiimin Instagram

 

Pssstt. Muistathan tsekata tämän postauksen lopusta suomi-ajelu sanakirjan mikäli olet uusi lukijamme.

DSC06315

 

Mikä siis oikein on Ajelutiimi?

Ajelutiimi on kolmen kaveruksen yhteinen laskutiimi, joka on perustettu noin viitisen vuotta sitten Sveitsin Engelbergissä. Tiimissä ajelevat  Koira (tunnetaan myös Hylkeenä) Opa ja Orava. Mainittakoon myöskin, että tiimin alkuperäisjäseniin kuuluu nykyään Engelbergiä pysyväksi kodikseen kutsuva Kalle Kuitunen. Kalleman keskittyy tänä päivänä pitämään huolta Ajelutiimin alkuperäisen kotikylän järjestyksestä. Meidän lisäksemme blogissamme esiintyy liuta vapaalaskijoita ja elämästä nautiskelijoita keitä reissuillamme tapaamme.

P1040942

Koira haastamassa Kilpisjärven lähistöllä sijaitsee Jollanoaivin kurulaista

Olemme viettäneet useita talvikausia Sveitsin Engelbergissä ja toissa talven olimme Itävallan puolella Zillertalissa. Samana talvena kuvasimme myös Vapaalaskuiltamista tutun Monday Morning leffan.

 

Viime kautena Kuutti eli Koira seikkaili ympäri Eurooppaa lumen perässä Opan viettäessä sapattivuotta laskuhommista Etelä-Amerikassa ja Oravan taistellessa yliopistomaailmassa Jyväskylässä.

Tulevalla kaudella Ajelutiimi kerää sekalaisen rytinäryhmänsä taas kasaan ja suuntaa kohti uusia hurvitteluja!

 

GOPR1639

Orava kurulaishommissa Hintertuxin keskuksen liepeillä

 

Ajelutiimin kausisuunnitelma

Noniiiin, nyt päästään asiaan, ppprrrrr!! Itseasiassa Ajelutiimin pojat ovat jo aloittaneet kautensa Norjassa viime viikolla. Kuutti ja Opa olivat muutamalla reissuroopella vahvistettuna  perinteisellä kauden korkkausreissulla Kilpisjärven Keisarin tiluksilla Kilpisjärven ja Pohjois-Norjan komeissa maisemissa. Tästä reissusta tulee oma raporttinsa lähiaikoina, seuratkaa Ajelumedioita niin tiedätte milloin!

DSC_000012-3

Koira selättämässä kurulaista Tirolissa.

Kauden korkkauksen jälkeen sukellamme vielä hetkeksi Babylonian pyörteisiin, mutta 15.1 koittaa vapaus, kun Orava ja Koira valjastavat legendaarisen Postipaten seuraajan tien päälle ja lähtevät kohti Keski-Eurooppaa. Tämän talven tukikohdaksi olemme valinneet Itävallan pyydaparatiisien keskipisteestä löytyvän syntisyyden ilmentymän nimeltä Innsbruck. Eläinten Keski-Euroopan talvipesään kolmanneksi asukkaaksi liittyy Karhuherra, kunhan Juho aka Karhuherra saa romminhuuruisen laivansa seilattua Karibialta ilman haaksirikkoja takaisin luoksemme. IBK:n liepeillä on valittavana useita mahtavia vapaalaskukohteita ja kulmien siikretspotit ovat jo melko hyvin hallussa, joten tiedossa tulee olemaan melkoiset ajelutalkoot. IBK:ssa pidämme eläintarhaamme pystyssä aina maaliskuun lopulle asti.

DSC06395

Opa & Manageri Kananen touraamassa Itä-Tirolissa

Keski-Euroopan sydäntalven jälkeen karavaari kulkee ja tässä vaiheessa kautta Koira viimeistään ulvoo innosta, sillä kevät hanget kesytämme Pohjois-Norjassa. Tarkoituksenamme on suunnata kohti pohjoista ja päästä nautiskelemaan huhtikuu Kilpisjärvi /Pohjois-Norja akselilla. Näillä lakeuksilla ei tekeminen lopu, kuruja riittää poiccasille haastettavaksi niin paljon vain kun ajeluhimoja löytyy.

Siispä erittäin lämpimästi tervetuloa seuraamaan Ajelutalvea 2015 – 2016!

koirulipudes

 

Suomi – Ajelu sanakirja

Hahmot:

Kuutti Haapanen = Koira, R4kkikoira, Hylkeen poikanen, Räksy

Iiro Piipponen = Opa, Opitzinova, Eläinten kouluttaja

Taneli Kivelä = Orava, Orde, Kurre

Juho Karhu = Karhuherra

Sanat/sanonnat:

Ajelu = laskeminen, kovaa laskeminen, kovinten laskeminen

Minxxi = Vastakkaisen sukupuolen edustaja

Poiccaset = Ajelutiimin pojat

Pppprrrrr = pojat on innoissaan jostain