Backend developer
Scandinavian Outdoor Verkkokauppa, Turku

 
Haluatko päästä mukaan kehittämään kotimaisen Scandinavian Outdoorin johtavaa ulkoilualan verkkokauppaa?  

Mikäli vastasit edeltävään kyllä, niin meillä on juuri sinulle mahtava työpaikka tarjolla! Haemme nyt Backend koodaria verkkokauppamme kehitystiimiin. Verkkokauppa on merkittävä osa yrityksemme toimintaa. Sen takia kehitystiimillämme on suuri vastuu ylläpitää sekä kehittää verkkokauppamme ominaisuuksia jatkuvasti.
 
Backend koodarina työskentelet osana tiimiä, johon kuuluu sinun lisäksesi frontend koodarimme Rane, ohjelmistokehityksen harjoittelija Julius sekä verkkokaupan päällikkö Kuutti. Lisäksi käytämme apunamme ulkopuolisia käsiä. Roolissasi pääset työskentelemään hyvin vapaasti ja aidosti vaikuttamaan verkkokaupan kehitykseen sekä luomaan jatkuvasti uusia ratkaisuja asiakkaidemme iloksi. 

Meillä sinä olet oman osasi ammattilainen ja saat toteuttaa omia ideoitasi verkkokauppamme kehityksen eteen muun yrityksen luottamusta nauttien.
 
Miksi tulla meille töihin?
·   Verkkokauppaympäristömme on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä osa liiketoimintaamme – Sinulla on iso rooli tekemisissämme ja pääset oikeasti vaikuttamaan verkkokaupamme kehitykseen.
·   Haastava ja mielenkiintoinen työnkuva – Me tiedämme ulkoilu- ja retkeilymaailman. Sinun tehtäväsi on muuntaa se digimaailmaan.
·   Olemme joustava työpaikka – Tykkäätkö naputella koodia yötä myöten tai etätöissä? Haluatko säätää työpäiviesi pituuksia vaihteleviksi? Tämä onnistuu. Luotamme, että ammattilaisena osaat hallita omaa aikaasi kellonajoista tai fyysisestä lokaatiostasi riippumatta.
·   Olemme luotettava työnantaja – Kotimaisena ja vakaavaraisena yrityksenä palkat maksetaan aina ajallaan ja kaikesta sovitusta pidetään kiinni.
·   Huikeat henkilökuntaedut ulkoilu- ja retkeilytuotteissa – Henkilökuntamme jäsenenä säästät pitkän pennin omissa hankinnoissasi.
·   Koulutusta ja itsensä kehittämistä – Oletko kiinnostunut jostain tietystä kurssista tai tapahtumasta? Hienoa, tuemme tilanteen mukaan osallistumistasi ja haluasi kehittyä entistäkin ammattitaitoisemmaksi omalla osaamisalueellasi!
  
Toivomme sinulta seuraavanlaista osaamista ja kokemusta:
·   Vähintään 1-3 vuoden työkokemus vastaavanlaisesta työnkuvasta. 
·   Kyky ylläpitää ja kehittää nykyistä backendiä.
·   Harrastuneisuus ja omat projektit koodaamisessa.
·   Jos vielä edellisten lisäksi olet innokas luonnossa liikkuja, se on ehdottomasti plussaa!


Teknologiaosaaminen
·   Django(Python) tai muu vastaava framework-osaaminen
·   Ymmärrystä tietokannoista (MySQL, Elasticsearch ja Redis) ja rajapinnoista (REST API:t)
·   Näistä annamme plussaa:
·   Docker
·   JavaScript, NuxtJS ja VueJS
·   Git ja GitHub
·   Drone CI ja Selenium
·   Linkit mahdollisiin omiin projekteihin (Github, Bitbucket tms.)

Hakemukset CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna tulee lähettää osoitteeseen rekry@scandinavianoutdoor.fi. Otsikoithan hakemuksesi haettavan työpaikan mukaisesti.
            
Työnkuva: Backend koodari, Scandinavian Outdoor Verkkokauppa
Sijainti: Scandinavian Outdoor HQ, Turku
Työaika ja palkkaus: Sopimuksen mukaan.        
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Tiedustelut ja kysymykset: Head of Ecommerce & Marketing Kuutti Haapanen, kuutti.haapanen@scandinavianoutdoor.fi, 044-0499107
Hakemukset: rekry@scandinavianoutdoor.fi
Haku päättyy: Sunnuntaina 17.11.2019

Scandinavian Outdoor on suomalainen ulkoilualan myymälä- ja verkkokauppaketju. Scandinavian Outdoor jatkaa Partiovarusteen perinnettä – kotimainen yritys on perustettu vuonna 1970. Vaihdoimme nimemme Scandinavian Outdoor Oy:ksi toukokuussa 2014. Yritys on kokonaan suomalaisessa omistuksessa.