Vantaa Tammisto

Arkisin 10:00 - 20:00
Lauantai 10:00 - 18:00
Sunnuntai 12:00 - 18:00

Scandinavian Outdoor myymälä /
Vantaa Tammiston Tähti


Sijainti

Tammiston myymälä sijaitsee Tammistossa Valimotien varressa. Myymälämme edessä on reilusti parkkitilaa ja näin ollen omalla autolla saapuminen on tehty helpoksi. Tuusulanväylän bussipysäkit ovat aivan kivenheiton päässä, joten Helsingin tai lentokentän suunnasta on näppärä saapua myös julkisilla kulkuvälineillä.


Mahtava valikoima ja palveleva henkilökunta

Tammiston myymälämme sijaitsee yhdessä tasossa ja reilun 800m² pinta-ala takaa sen, että jokainen osasto on saanut mukavasti tilaa myymälässä.


Myymälässä on omat isot osastonsa asuille, jalkineille, retkeilytarvikkeille ja talvella laskettelulle. Erityisesti jalkineosasto ansaitsee maininnan. Jalkineita löytyy kymmenien metrien leveydeltä jämäkistä vaelluskengistä aina paljasjalkakenkiin.


Jokaisella osastolla olemme panostaneet siihen, että tuotteet ovat näyttävästi esillä ja tuotteita on helppo sovittaa ja testata. Scandinavian Outdoorilla on omat erikoismyyjänsä jokaiselle osastolle.


Asioidessasi Tammiston myymälässämme saat varmasti aina asiantuntevaa palvelua. Normaalin myymälän lisäksi Tammistossa on Haglöfs Brand Outlet. Brand Outlet on myymälämme sisällä ja sieltä löydät suuren määrän Haglöfsin tuotteita aina vähintään -30% alehintaan.


Tammiston myymälämme henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille!

Pasi, Myymäläpäällikkö

Pasi on työskennellyt Scandinavian Outdoorilla kolme vuotta. Harrastuksiin kuuluu mm. ulkoilu, retkeily, pyöräily ja kalastus. Pasi tykkää liikkua luonnossa lapsiensa kanssa, mutta myös yksinkin. Vaellusreissuja on Pasi on tehnyt Lappiin vasta muutaman, mutta suunnitelmissa on vielä monta lisää. Jo nuoruudessa tehdyt kalareissut Tenojoelle jättivät aikoinaan ikuisen Lapin kaipuun.

Suosikkiretkeilykohde?

Suosikkiretkeilykohteeni on lähimetsä, jonne pääsen suoraan kotioveltani. Upeimmat retkeilymaisemat toistaiseksi ovat löytyneet Lofoottien eteläkärjestä.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Lempituotteeni ovat Merrell Trail Glove -kengät. Niiden ansiosta pääsin eroon jalkateräkivuistani. Jack Wolfskin Exolight III -teltta. Teltta on kevyt, kestävä ja nopea kasata. Sopii hyvin juuri minun tarpeisiini.

Jesse, retkeilytarvikkevastaava

Jesse toimii retkeilytarvikevastaava Tammiston myymälässä. Vuosia Scandinavian Outdoorilla on kertynyt reilut puoli vuosikymmentä. Harrastuksina on pitkät patikat paljain jaloin ja puolialasti, sekä perinne-erätaitojen perustavanlaatuinen pohdiskelu yön pikkutunneilla.

Suosikkiretkeilykohde

Suosikkiretkeilykohteeni löytyy uudestaan joka reitin varrelta. Uusiin paikkoihin eksyy yleensä parhaiten Afrikantähti- metodilla: noppaa heittämällä, kiviä potkimalla ja rosvoja välttämällä.

Kaksi suosikkituotetta myymälästä?

Suosikkituotteiksi on noussut Opinelin hiiliteräsveitsi ja Bushcraft Essentials risukeitin.