Visa denna sida på svenska | View this page in english

Partiovaruste on nykyään Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor on suomalainen myymälä- ja verkkokauppaketju joka myy ulkoilu- ja retkeilyvaatteita, -varusteita sekä -jalkineita. Scandinavian Outdoor jatkaa Partiovarusteen perinnettä – kotimainen yritys on perustettu vuonna 1970. Vaihdoimme nimemme Scandinavian Outdoor Oy:ksi toukokuussa 2014. Yritys on edelleen 100% kotimaisessa omistuksessa.

- Outdoor on elämää ulkona. Aina kun ihminen avaa ulko-oven, hän tarvitsee säähän sopivan asun, jalkineet ja varusteet. Olipa tarve sitten kaupunkikävelylle, luontoiluun tai rakkaan lajin harrastamiseen. Me vastaamme näihin tarpeisiin laadukkaalla valikoimalla, josta asiantuntijamme opastavat tekemään oikeita valintoja, tiivistää toimitusjohtaja Ari Linkolehto Scandinavian Outdoorin asiakaslupauksen.

Matkamme alkoi yli neljäkymmentä vuotta sitten partiomerkkien myynnistä ja tänään tiimimme palvelee teitä kattavasti outdoor-vaatteiden ja -varusteiden parissa, partiotuotteita unohtamatta! Omistamme seitsemän kivijalkamyymälämme lisäksi verkkokaupan ScandinavianOutdoor.fi joka toimittaa tuotteita paitsi Suomeen, myös kymmeniin muihin maihin ympäri maailman.