Leader Outdoor Chicken Flavoured Pasta


6,90 €
Sisältää ALV 14 %
Lähetysaika 1-3 työpäivää

Suosikkimakumme! Kotimainen retkiruoka-annos. Kuumaa vettä pussiin ja kohta syömään!

Seikkailu luonnossa ja ulkoilmassa kuluttaa paljon kaloreita. Maun lisäksi hyvä retkiruoka on myös ravitsevaa ja monipuolista.

Suomessa valmistettujen Leader-annosten valmistus on yksinkertaista – lisää vain kuuma vesi. Selkeät käyttöohjeet ja mittataulukko löytyvät pakkauksesta ja annos on valmis nautittavaksi 5-15 minuutissa.

Kätevä pakkaus suojaa ruoan myös kastumiselta ja toimii ruoka-astiana, joten voit nauttia ateriasi ilman turhia valmistus- ja tiskauspuuhia.

Tämä annos sai Scandinavian Outdoorin retkiruokaraadilta parhaat pisteet koemaistelussa.

Ainesosat: Pasta 41% (durumvehnäsuurimot, vesi), soijaproteiini, rasvajauhe (kasviöljy (palmu), glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys (maissi)), laktoositon maitojauhe, mausteet (sipuli, ruohosipuli, valkosipuli, curry, paprika, mustapippuri, kurkuma), sokeri, muunnettu tärkkelys (maissi), suola, hiivauute (hiivauute, suola, maltodekstriini (peruna), aromit, ammoniumkloridi, auringonkukkaöljy), kaliumkloridi, aromit (mm. voiöljy ja herajauhe (maidosta)), paprikauute (mm. soijaöljy), hapettumisenestoaineet (rosmariiniuute, alphatokoferyyli), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).