Leader Outdoor Carbonara


6,90 €
Sisältää ALV 14 %
Lähetysaika 1-3 työpäivää

Kotimainen retkiruoka-annos. Kuumaa vettä pussiin ja kohta syömään!

Seikkailu luonnossa ja ulkoilmassa kuluttaa paljon kaloreita. Maun lisäksi hyvä retkiruoka on myös ravitsevaa ja monipuolista.

Suomessa valmistettujen Leader-annosten valmistus on yksinkertaista – lisää vain kuuma vesi. Selkeät käyttöohjeet ja mittataulukko löytyvät pakkauksesta ja annos on valmis nautittavaksi 5-15 minuutissa.

Kätevä pakkaus suojaa ruoan myös kastumiselta ja toimii ruoka-astiana, joten voit nauttia ateriasi ilman turhia valmistus- ja tiskauspuuhia.

Ainesosat: Pasta 47% (durumvehnäsuurimot, vesi), soijaproteiini, rasvajauhe (kasviöljy (palmu), glukoosisiirappi, muunneltu tärkkelys (maissi)), maitojauhe, mausteet (sipuli, persilja, kurkuma, paprika, valkosipuli, mustapippuri, tomaatti, purjo), juustoaromi (sisältää juusto- herajauhetta ja laktoosia (maidosta)), aromit (mm. savuaromi), juustojauhe 2% (goudatyyppinen juusto (maidosta), dinatriumfosfaatti, juoksute (kymosiiini)), sokeri, hiivauute (hiivauute, suola, maltodekstriini (peruna), aromit, ammoniumkloridi, auringonkukkaöljy), kaliumkloridi, suola, hapettumisenestoaineet (rosmariiniuute, alphatokoferyyli), säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Voimakassuolainen.