Jack Wolfskin Pack & Go kilpailuJACK WOLFSKIN PACK & GO - pakkauskilpailu. Osallistu kilpailuun liikkeissämme!

JACK WOLFSKIN Pack & Go on tähän kesään tuotu kevyt uutuusmallisto pieneen tilaan pakkautuvia, teknisiä ulkoilu- ja matkustusvaatteita. Tuotteet pakkautuvat joko taskuunsa tai mukana tulevaan pakkauspussiin. Mallisto on täydellinen ulkona liikkujalle tai pakattavaksi mukaan viikonlopun reissuun. Mallisto on myös ulkonäöltään tyylikkään ajatonta.
Pack & Go – kilpailu on alkanut nyt myymälöissämme. Ideana on pakata liikkeessä esillä oleva mallisto mahdollisimman nopeasti omiin pakkauspusseihinsa ja esillä olevaan reppuun. Nopein pakkaaja voittaa liikkeessä olevan malliston itselleen! Malliston arvo on n. 500€. Kilpailu kestää 14.7.2019 asti.

OSALLISTUMISOHJEET JA SÄÄNNÖT

1) Kilpailuun voit osallistua Forumin, Tammiston, Turun, Porin ja Tampereen myymälöissämme.
2) Mene myymälään ja pyydä myyjää ottamaan aikaa, kun pakkaat malliston pakkauspusseihin ja esillä olevaan reppuun. Ajanotto loppuu siihen, kun repun vetoketju on kokonaan suljettu.
3) Myyjä kirjaa yhteystietosi ja aikasi ylös. Kilpailuun voi osallistua yhden kerran. Kampanjan aikana nopeimmin pakannut voittaa kyseisen myymälän malliston itselleen omassa koossaan. Mallisto käsittää Housut, takin, kengät, repun ja teknisen paidan.
4) Kampanjaa päättyy 14.7.2019. Tämän jälkeen jokainen myymälä ottaa suoraan yhteyttä kunkin myymälän nopeimpaan pakkaajaan.