Uusia alkuja

Syksy on usein aikaa, jolloin muutoksen tuulet puhaltavat elämässä. Kesän riennot vaihtuvat arjeksi ja elämänrytmi tasaantuu. On kaikenlaisia uusia juttuja, kuten tämä blogi. Terkut täältä näppäimistön takaa – olen Anniina, parikymppinen reissunainen. Rakastan seikkailun tuntua, aamukahveja erämaassa, matkustelun tuomaa jännitystä, sekä uusia kokemuksia.

Syksy voi tuoda tullessaan myös inspiraation uuden harrastuksen aloittamiseen. Näin tapahtui minulle, uusi kaupunki, elämäntilanne ja opiskelupaikka innoittivat etsimään erilaisia kokemuksia myös vapaa-aikaan. Tässä tapauksessa ei kuitenkaan tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan. Piipahdus Pääkaupunkiseudun Partiolaisten järjestämässä Urban Bonfire tapahtumassa riitti muistuttamaan siitä, että harrastan jo ihan älyttömän paljon kaikkea;

Retkeilyä, suunnistusta, purjehtimista, urheilua, kiipeilyä, vaellusta, melontaa, matkailua, ilmailua, geokätkeilyä, kädentaitoja, valokuvausta, bloggaamista, kirjoittamista, ruuanlaittoa, kaupunkiseikkailuja, järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa, nuorisotyötä, projektityöskentelyä, ystävien kanssa hengailua, uusiin ihmisiin tutustumista, tapahtumatuotantoa, kulttuuria, opiskelua, opettamista, omien rajojeni ylittämistä ja unohtumattomien kokemuksien keräämistä.

Koska kaikkea tätä on partio, ja vielä niin paljon enemmän. Itse aloitin partiourani jo yli kymmenen vuotta sitten, enkä ole vielä ehtinyt kokeilemaan kaikkea äsken luettelemaani. En myöskään keksi, mitä kaikkea ylläolevassa listassa voisi olla. Kaikkea siistiä, siitä olen aivan varma!

14359653_10207703913458413_458971003_o (2)

Urban Bofire oli täynnä herkkuja – syötäviä sekä syksyn tapahtumatärppejä. 

Parin vuoden tauon jälkeen minusta tuntuu, että olisin aloittamassa rakkaan harrastukseni ensimmäistä kertaa. Innostus kiiluu silmissäni, kun luen partiopiirin tapahtumakalenteria, enkä malta odottaa ensimmäistä retkeä. Puhumattakaan kaikista mahtavista tyypeistä ja projekteista, joita edessä häämöttää. Blogissa pääset seuraamaan partio-harrastukseni uutta alkua, mutta myös eräilyä, kaupunkielämää, irtiottoja arjesta, sekä ties mitä matkan varrelta. Tervetuloa mukaan!

Terkuin, Anniina