Äänestä oma suosikkisi Scandinavian Outdoorin Salomon-lähettilääksi!

Salomon-lähettiläs kilpailun ensimmäinen osa on nyt päättynyt ja olemme valinneet kolme suosikkiamme finaaliin. Saimme paljon toinen toistaan upeampia hakemuksia ja voimme nyt esitellä omat suosikkimme.

Eniten ääniä saanut kilpailija voittaa itselleen Salomonin laskusetin (sukset, monot, siteet, laskuasun) sekä pääsemme seuraamaan hänen talveaan blogisivustollamme. 

salomon-lahettilas

Kilpailun säännöt ja ohjeistus

Katso alta Salomon-lähettiläs kilpailun finalistit ja anna ääni äänestysosiossa suosikillesi.

Äänestysaikaa on keskiviikosta aina sunnuntaihin 18.12.2016 klo 23.59 asti.

Tämän jälkeen eniten ääniä saanut kilpailija valitaan Scandinavian Outdoorin Salomon-lähettilääksi.

1. Joonas Tammivuori

Oon 25 vuotias monipuolinen laskija Etelä-Suomesta. Vaikka täällä laskeminen keskittyykin lähinnä parkin puolelle, niin kenelläpä ei syvän lumen ja keväisen loska pöllyttely Alpeilla tai Norjassa siintäis mielessä!  Rinteessä tulee aina pidettyä hauskaa, vaikka välillä niitä vastoinkäymisiäkin sattuu. Työkuviotkin on jo pitkään pyörineet laskettelun ympärillä; suksien myyntiä, hiihdonopetusta ja parkkien rakentamista. Rinteessä mut tunnistaa isosta hymystä ja positiivisesta asenteesta.

2. Mikaela Mirsch

Noin 26 vuotta sitten sain sukset jalkaan ja alamäki alkoi. Viihdyin pujotteluradoilla toistakymmentä vuotta, mutta lähivuosina olen lisännyt mausteeksi yhä enemmän myös ylämäkeä mielenkiintoni siirryttyä syvään hankeen. Nimeni on Mikaela ja olen nuori Espoolainen konsultti, joka (ei kovinkaan) salaa toivoo joulupukilta lisää laskupäiviä vuoteen. Tällä kaudella lomapäivät kuluvat Lapissa, Japanissa, Norjassa ja Ruotsissa. Arjen keskellä minut tapaa viikoittain Vihdin rinteiltä valmentamasta itseäni jonkin verran nuorempia alppihiihtäjiä. Vastaanotan äänesi kumarruksin, mutta äänestä minua erityisesti, jos jaksat lukea vielä aloittelevan vapaalaskijan ja ei-niin-ammattimaisen, mutta sitäkin huikeamman kaveriporukan kokemuksia uusista paikoista, Japanin loputtomasta lumesta ja työt vs lomat -optimoinnista. Esille nostettakoon lisäksi käytännön vinkit ja varoittavat esimerkit. 

3. Tommy Löwendahl

Olen Tommy, turkulainen informaatioteknologian opiskelija. Talviharrastuksiini kuuluu mm. leijahiihto ja vapaalasku, kesäisin viihdyn Norjan ja Ruotsin tuntureilla vaellusreissuilla. Vapaalaskuun sain kipinän Ranskan alpeilla ja siitä alkaen koskemattomat puuterit etsitään joka talvi. Pidän itseni haastamisesta – vaikeat ja karut olosuhteet inspiroivat minua. Mottoni on: kun on hyvät varusteet, ei ole huonoja säitä. Talven salainen laskukohde paljastuu, kun äänestätte minut Salomon-lähettilääksi. 

 

 

EDIT 19.12.2016 00.00

Äänestys on nyt päättynyt.

1. sija Mikaela Mirch 2008 ääntä.

2. sija Joonas Tammivuori  1578 ääntä.

3. sija Tommy Löwendahl 166 ääntä.